”Toxiner og din sundhed - få detox strategier der virker" - (nej, det er ikke juicekure) ! Oplev foredrag med Christina Santini, Clinical Nutritionist (CN) med speciale i Biologisk medicin.

Vælg billetter


 
Endvidere er Christina Santini CTT (Certified Thermography Technician), RYT (Registered Yoga Teacher, uddannet i Human Ernœring fra Metropolitan Copenhagen University og certificeret i Biologisk Medicin fra Paracelsus i Schweiz.
Hun har adskillige videreuddannelser og certificeringer i Ayurveda, laboratorietesting og klinisk diagnostik, infrarød screening og plantemedicin i USA. 
Christina Santini har arbejdet intensivt med mad-som-medicin og integrativ medicin gennem de sidste 12 år - heraf 7 år i New York og Los Angeles for lœger, anti-aging klinikker og egen praksis. Hun brænder for plantemedicin og målrettede evidensbaserede ernœringsstrategier.

Hvert menneske og sygdomsårsag er unik - derfor må hver behandlingsstrategi tilpasses den enkelte i et brugbart og effektivt koncept.

- Vidste du at hovedparten af hudlidelser kan traces tilbage til toxiner i kroppen?
- At hvis du nogensinde har boet eller arbejdet et sted med f.eks. skimmelsvamp, vil de stadig være i din krop i dag? Skimmelsvamp er linket til hormonforstyrrelser, cancer, hududslæt, nedsat lever funktion, vægtøgning og migræne. Disse ting kan løses, når vi får identificeret, hvilke giftstoffer der blokerer vores krop fra at fungere optimalt.

- Og vidste du, at tungmetaller som bly sætter sig i hjernen og er linket til bl.a. depression.

Når vores krop angriber sig selv, eller ikke fungerer optimalt, er det første vi skal undersøge, hvilke blokeringer vi har - disse kan vi både have arvet fra vores forældre (tungmetaller) eller via vores boplads og drikkevand.

Først derefter vil vi få fuld gavn af at reparere og genopbygge kroppen via mad, kosttilskud etc.Køb billet her på siden. Alle oplysninger hos vhm@Lns.dkEt LNS arrangement.

Venue


Værløse Kirke Højeloft Vænge 20
3500 Værløse, Danmark

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google